Waarom deze site?

Vanaf mei 2012 ben ik een aantal keer in de media verschenen. Zowel in de krant als als op TV. Niet lang daarna wou ik gaan solliciteren en googelde mijzelf eens. Tot mijn schrik kwam er een weinig positief beeld naar voren. Ik zag mijzelf op het filmpje van TV Gelderland. Oepsie, niet vrolijk en opgewekt….
Eind 1980 ben ik op het toenmalige Kinderdorp Neerbosch gekomen.Op zich heb ik ook hele goede herinneringen aan het internaat. Helaas worden die vaak overschaduwd door de wijze waarop de directeur ‘me trooste’. Hij zei later desgevraagd dat hij zo’n medelijden met me had gehad.

Eikel pur sang, denk ik dan maar. Ik kom hier op een andere pagina nog wel op terug.

Aanvankelijk wou ik hier dus gewoon een presentatie van mijzelf geven, zodat geïnterresseerden een wat completer beeld van mij en mijn functioneren zouden krijgen.

Inmiddels is die doelstelling een beetje verandert. Ik gebruik haar nu even voornamlijk om me te bekwamen in WordPress, en ik wil hier tijdens mijn gauw te beginnen pelgrimstocht naar Santiago de Compostella, een soort van blog bijhouden, zeg maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *