Van wees tot weduwnaar.

 

In 1972 verongelukten mijn ouders, en vertrok ik samen met mijn twee broers naar Nederland. In het pleeggezin wou het niet echtkrantenfoto vlotten met de relatie tussen mj en mijn pleegouders. Toen ik 15 was vertok ik naar het Kinderdorp Neerbosch, in Nijmegen . Veel leuke dingen meegemaakt daar, maar heleaas ook slechte. Op mijn 18 vertrok ik ook hier weer en ging op een flatje wonen, met drie andere jongens, waaronder ook mijn broer, Studententijd zonder studie, zou je kunnen zeggen. Uiteindelijk kwam ik op straat te staan en vertok naar Beuningen. Hier leerde ik Els kennen. Een paar jaar later kregen we een relatie, en daar heb ik 18 jaar lang van mogen genieten.
Els kreeg een tumor in haar ruggenmerg. Op 22 november 2011 overleed ze hier thuis,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *